Fusion lanceert nieuwe marine lijn Fusion MS-UD750, Fusion MSUD650, Fusion MS-AV650 en MS-AV750

FUSION is een pionier in de Maritieme entertainment, Fusion maakt maritieme entertainment oplossingen, die uw favoriete media-apparaten voor superieure geluidservaring op het water laat beluisteren en optimale bescherming van uw dure toestellen geeft.

De invoering van het vlaggenschip de Fusion MS-AV750 Marine Entertainment serie, is het hoogtepunt van FUSION haar vindingrijkheid en vakmanschap, Fusion stelt de standaard voor de gehele maritieme industrie. Verkrijgbaar met een interne Fusion UNIDock, de Fusion MS-UD750. Indien u een intern docking wilt dan kunt u de Fusion maritieme MS-UD750 gebruiken. Deze biedt net als de Fusion MS-AV750 ondersteuning van de nieuwste Apple iOS, MTP Windows/Android en USB-media-apparaten. De Fusion MS-AV750 biedt daarnaast de mogelijkheid om DVD's en CD's af te spelen. 

Daarnaast heeft Fusion haar eerste black box geïntroduceerd, de Fusion MS-BB300. In feite is de Fusion BB300 zeer vergelijkbaar met de Garmin Meteor 300. De Fusion BB300 worden gezien als een verklaring over de voortzetting van de onafhankelijkheid van Fusion. U heeft een volledige controle over uw audio door middel van een kleuren touchscreen display. Fusion-Link heeft een uitstekende implementatie met Garmin. Wij hebben de verwachting dat dit ook naadloos zal werken met Simrad systemen. Dit is dan ook wat de black box stereo zo aantrekkelijk maakt.

Bekijk de producten snel via: 

Fusion MS-UD750

Fusion MSUD650

Fusion MS-AV650

Fusion MS-AV750

Fusion MS-BB300