Kontrol

Je bent ongetwijfeld bekend met het topmerk Native Instruments. Het merk staat niet alleen wereldwijd bekend om haar virtuele instrumenten, maar ook om haar workstations. Deze controller-keyboards beschikken over onder andere ribbons (touchpads met LED verlichting), pitchbend/modulation functies en de bekende transportknoppen en encoders. In deze voorjaaractie krijgt u bij aankoop van een Komplete Kontrol keyboard het softwarepakket Komplete Select volledig gratis! Hiermee is uw bundel met een enorme verzameling van virtuele instrumenten en effecten volledig compleet.

Beschik je al over een softwarepakket van Komplete? Profiteer dan via de onderstaande deals van een kosteloze update naar Komplete 10 (ultimate).

De onderstaande 6 kortingsacties zijn samengesteld door Native Instruments:

De deals:

  • Beschik je al over de reguliere versie van Komplete 2-9? Bij aankoop van een S25, S49 of S61 ontvang je nu een gratis update naar de reguliere versie van Komplete 10.
  • Beschik je al over de Ultimate versie van Komplete 8 of 9? Bij aankoop van een S25, S49 of S61 ontvang je nu een gratis update naar de Ultimate versie van Komplete 10.

*let op; om te bewijzen dat u de eigenaar bent van een van de bovengenoemde softwarepakketten, dien je een foto/screenshot te maken van de huidige geregistreerde licentie bij Native Instruments. Dit is mogelijk op de website van Native Instruments, door in te loggen en te gaan naar het kopje ''Products & Serials''. Vervolgens kan deze screenshot verzonden worden naar het mailadres info@weblectronics.nl. Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2015.