Nieuw de Hercules DJControl Jogvision

Nieuw binnen van een Hercules: de Hercules DJControl Jogvision. Deze robuuste 2-decks DJ controller wordt standaard geleverd met Serato DJ intro software en de DJControl Jogvision is ook compatibel met Serato DJ en Serato Video. De Hercules DJControl Jogvision is voorzien van twee jogwheels met ingebouwd display. 

Nieuwe innovatieve jogwheels met display's

Tijdens het afspelen van een track toont het display toont het display twee gemakkelijk af te lezen concetrische ringen. De grote ring kan worden gebruikt als virtuele naald. De kleine ring, in het midden, geeft de positie van de track aan met het behulp van 16 aparte segmenten. Hierin geeft het aantal verlichte segmenten de huidige positie van de track weer. 

En verder...

De Hercules DJControl Jogvision beschikt over een ingebouwde geluidskaart van 24-bit/96kHz. Deze geluidskaart geeft de Hercules DJControl Jogvision dubbele masteruitgangen, een hoofdtelefoonuitgang, een microfooningang en een line-ingang voor het aansluiten van een externe audiobron. Ook beschikt deze controller over de unieke Air Control-functie van Hercules. Dit is een contactloze sensor die gebruikt kan worden voor het realtime aansturen van effecten. 

De nieuwe Hercules DJControl Jogvision is verkrijgbaar vanaf April 2015!